Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 11:30Π.Μ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
ΚΑΙ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ.
Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετέχει
στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ του ΠΑΜΕ στις 10 Φλεβάρη, και στην πανεργατική παν δημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ πέμπτη 10:30 πμ, παλεύοντας με το ταξικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ,
Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να μην εφησυχάσουν, να μην περιμένουν. Ετοιμάζονται νέα αντεργατικά μέτρα σε βάρος της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων. Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, στα αναχώματα παλιά και νέα, στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.
Να οργανώσουμε τώρα την αντεπίθεση μας. Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν αποφάσεις για απεργία στις 23 Φλεβάρη. Mε σχέδιο μέσα από πρωτοβουλίες, συσκέψεις, γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις να αποφασίζεται η απεργία από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, κλάδο τον κλάδο να μην μείνει χώρος που να μη γίνει συζήτηση και να παρθεί απόφαση για την απεργία στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ.
Το Εργατικό Κέντρο τονίζει την ανάγκη να συγκρουστεί η εργατική τάξη με την πολιτική των του κεφαλαίου, την εργοδοσία και τα κόμματά της, καθώς και τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων να απορρίψουν τους εκβιασμούς και να απαιτήσουν τον πλούτο που παράγουν.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: