Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Συναυλίες για την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά με την

 καλλιτεχνική φροντίδα του Θάνου Μικρούτσικου

Δύο μεγάλες συναυλίες θα γίνουν για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλονιάς στις 18 και 19 Μαρτίου 2014 με την πρωτοβουλία του Βήμα fm 99,5 στο Θέατρο Badminton στην Αθήνα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς βοήθεια και ενίσχυση των σεισμόπληκτων με σκοπό την αποκατάσταση του Γηροκομείου της περιοχής.

Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά λοιπόν υπό την καλλιτεχνική φροντίδα του Πατρινού συνθέτη και τραγουδοποιού Θάνου Μικρούτσικου με τη συμμετοχή των εξής καλλιτεχνών: Χάρις Αλεξίου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Κότσιρας, Σαββέρια Μαριολά, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη, Μαριέττα Φαφούτη, Ραλλία Χρηστίδου.
Πιθανόν να προστεθούν και άλλα ονόματα ενώ θα συμμετέχει και η Μαντολινάτα της Κεφαλονιάς. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος
Η προπώληση των εισιτηρίων όπως αναφέρει το musicpaper.gr, θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Παρασκευή με τις τιμές να ξεκινούν από 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: